• Ajánlatkérő tartalma
  A kosár üres.

  Porotherm Rapid Dryfix extra ragasztóhab

  A Porotherm Rapid Dryfix extra ragasztóhab egy speciális összetételű ragasztóhab, amely a Porotherm Rapid csiszolt falazóelemekhez alkalmazható.

  Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
  Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

  Előkészítés

  A flakont minden használat előtt kb. 20-szor fel kell rázni. A habfújó-pisztolyra történő csatlakoztatás után, kb. két másodpercig nyomni kell a pisztoly ravaszát.

  Bedolgozás

  A ragasztóhab felvitele fújópisztollyal történik. A Porotherm Dryfix extra ragasztóhab flakonját a fújópisztolyra kell csatlakoztatni. A ragasztóhab felviteléhez más segédeszköz nem szükséges. A téglákat – falazás előtt – a felfekvő felületükön portalanítani, majd nedvesíteni kell, amely a ragasztóhab megfelelő kötéséhez szükséges.

  Bedolgozási idő

  A Porotherm Rapid csiszolt téglát a ragasztó bőrösödése előtt helyezzük el. A téglákat elhelyezésük után már nem szabad megemelni, elmozdítani különben a ragasztót újra fel kell vinni.

  Flakoncsere

  A flakoncsere előtt az új flakont jól fel kell rázni, a teljesen üres flakont a pisztolyról le kell csavarni, és az új flakont azonnal (30 másodpercen belül) fel kell helyezni. A ravaszt ismét kb. 2 másodpercen át nyomni kell és hagyni a ragasztót kiáramlani, hogy a flakoncsere során a levegőből pisztolyba jutott nedvesség eltávozhasson, különben ez esetleg működési problémákhoz (ragasztó beszáradása) vezethet.

  Felhasználási hőmérséklet

  A környezet hőmérséklete: -5 °C és +35 °C között kell legyen. A flakon tartalmának hőmérséklete legalább +10 °C, ideális esetben +20 °C és legfeljebb +25 °C lehet.

  Biztonsági előírások

  A készülékben túlnyomás uralkodik. 50 °C feletti hőmérsékletnek, sugárzó hő hatásának kitenni tilos! Felnyitni, tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Ne fújja nyílt lángra, vagy bármilyen izzó anyagra. Gyújtóforrástól távol tartandó! Környezetében a dohányzás tilos!

  Gyermek kezébe nem kerülhet!

  * A kifújó pisztoly hegyére helyezett műanyag cső használata esetén a Dryfix extra ragasztó felhasznált anyagmennyisége jelentősen megnövekszik, a norma szerint megadott kiadósság nem lesz elérhető.

  Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.