• Ajánlatkérő tartalma
  A kosár üres.

  Szállítással kapcsolatos információk

  A termékek szállítási díja függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától is. (darus vagy fix platós teherautó)

  A szállítást 40 tonna össztömegű, önrakodós, pótkocsis szerelvénnyel végezzük. A megadott szállítási cím megközelíthetőségét a Vevőnek kell biztosítania. Amennyiben a szállítási cím valamilyen oknál fogva nem megközelíthető, (szűk utca, behajtás köteles, súlykorlátozás alá esik stb..) úgy a Vevőnek másik címet kell a lerakodásra megjelölnie. Amennyiben a megrendelt termékeket nem tudjuk lerakni, azokat visszaszállítjuk a gyárba, és a visszaszállítás teljes költsége a Vevőt terheli.

  A darus gépkocsival megrendelt árut közterületen, a gépkocsi mellé pakoljuk le.

  Behajtási engedély

  Budapest területére a bahejtási engedélyt a fuvarozó társaság intézi, ezt a megadott szállítási költség tartalmazza is. Budapesten kívül, amennyiben a szállítási cím behajtási engedély köteles, ezt kérjük felénk jelezni, a behajtási engedélyt egyénileg szükséges intézni a helyi önkormányzatnál, ehhez pár nappal a szállítás előtt megküldjük a szállító jármű adatait.

  Gyári átvétel személyesen

  Lehetőség van a megrendelt termékek gyári átvételre is. Ezt, az árajánlat megadása előtt kérjük részünkre külön jelezni, hogy melyik gyárban kívánja átvenni, mert a termékek ára eltérhet. Ebben az esetben kérjük részünkre megküldeni az átvevő személy nevét, a szállító jármű rendszámát, és a pontos szállítási címet. A gyárban dobozos, illetve zárt platóval  rendelkező járműbe nem rakodnak.

  Gyárak

  • Solymár
  • Őrbottyán
  • Tiszavasvári
  • Balatonszentgyörgy
  • Kőszeg
  • Békéscsaba

  Szállítási idő

  A megrendelést továbbítjuk a gyártónak. A gyártó a megrendelésről visszaigazolást küld, melyen feltünteti, hogy a megrendelt termékek mikortól vehetőek át. Erről az időpontról (várható szállítási időpont) értesítést küldünk a Vevőnek.

  A szállítás megkezdésekor a gépkocsi vezetője telefonon értesíti a vevőt az érkezés várható időpontjáról.